Agenda de nunta a MIRESEI

Cand vine vorba de organizarea unui eveniment atat de complex cum e o nunta e bine sa fii organizata. Iti va fi mai usor si poti fi sigura ca totul va iesi asa cum trebuie. Si pentru a-ti face munca mai usoara am gandit o super agenda: AGENDA miresei.

E potrivita pentru miresele super organizate, dar si pentru cele romantice carora le place sa colectioneze amintiri. E acea agenda care te va ajuta sa-ti pui gandurile in ordine cat timp iti pregatesti nunta, un adevarat ajutor, un wedding planner. Crede-ma pe cuvant! E cel mai complex ghid de organizare a nuntii tale. Nu vei gasi altul mai potrivit, mai ales ca este special conceput pentru nuntile din Romania.

Cu aceasta agenda de nunta  organizarea va fi o distractie si nicidecum un stres. Incape in orice geanta si e gandita sa-ti fie de folos si cand esti inspirata si cand cauti idei si mai ales atunci cand esti gata sa-ti iesi din minti. Vreau sa-ti aduci aminte cu drag si de perioada de pregatiri, pentru ca va fi plina de trairi frumoase, care merita pastrate. Si ma incapatanez sa-ti creez amintiri frumoase! Imi doresc ca agenda miresei sa te ajute sa “Plan and have fun”. Si i-am adaugat toate ingredientele potrivite pentru asta! Are 216 pagini si e structurata pe 9 capitole:

1. Let the game begin

2. De facut cu 12 luni inainte

3. De facut cu 9 luni inainte

4. De facut cu 6 luni inainte

5. De facut cu 3 luni inainte

6. De facut cu 1 luna inainte

7. De facut cu 1-2 saptamani inainte

8. Jurnal de nunta

9. Coltul de relaxare

Fiecare capitol e ilustrat cu imagini si sugestii in tendintele anului 2016. Gasesti poze cu rochii, costume, torturi sau aranjamente. Iti spun care sunt culorile anului, ce flori poti folosi in functie de anotimpul in care faci nunta, cat si cum sa comanzi atunci cand vine vorba despre tort, dulciuri si bauturi si multe alte sfaturi utile. Gasesti chiar si ponturi despre cum sa faci economie pentru ca nunta sa nu devina un sac fara fund si o corvoada pentru bugetul familiei. Iti sar in ajutor multe tabele de organizare si idei originale, cernute cu grija pentru ca tu sa ai tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

Ti-am lasat si tie pagini albe la fiecare capitol sa le poti umple dupa pofta sufletului.

Gasesti la final si o sectiune speciala de jurnal unde poti scrie cum ti-ai imaginat ziua nuntii si cum a iesit. Pun pariu ca va fi amuzant sa recitesti acest acest capitol peste vreo 10 ani de la casatorie. Astfel agenda ta de organizare a nuntii se transforma apoi intr-un minunat caiet de amintiri, care va aduna intr-un singur loc toate trairile tale legate de nunta si de organizarea uneia dintre cle mai frumaose zile din viata ta.

Si daca iti place cand te organizezi sa bei un ceai cald sau o cafea aromata, am pregatit si o cana in ton cu agenda. De fapt am facut un pachet complet de organizare a nuntii compus dintr-o agenda de nunta, o cana, un semn de agenda magnetic (sa-ti fie usor sa revii unde ai ramas) si un pix metalic asortat.

Iti urez cu drag pregatiri inspirate,

LC