Cum organizezi un botez?

Cand ai de pregatit un botez, de cele mai multe ori nu stii de unde sa incepi. La nunta ai avut luni bune inainte. Si nu era nimeni care sa depinda de atentia si grija ta, asa cum o face un bebelus. La nunta ai avut un wedding planner sau o agenda de nunta. Planneri de botez nu credem ca s-au inventat inca, dar oare exista agenda de botez?

Dilema numarul unu este ce faci cu bebelusul in timpul in care trebuie sa mergi sa vezi o locatie. Il iei cu tine? Daca nu a dormit toata noaptea si fix atunci a atipit si el, cum faci sa il iei fara sa simta? Si cum faci sa poti scoate si tu doua cuvinte in timpul vizitei, fara sa il deranjezi? Daca vrei sa vezi mai multe locatii? Oare matusa Alina e libera marti la 15:00 sa impinga caruciorul pana vedeti voi locatia pe repede inainte?

Apoi vin alte dileme, legate de organizare, la care nici nu le mai tii sirul. Intre doi pampersi schimbati, un pui de somn rapid si alaptari fara numar, e greu. Dar te imbarbatezi, tragi aer in piept, iti cauti super puterile si izbutesti.

Cel mai usor ti-ar fi daca ai avea la indemana o agenda de botez, un caiet, ceva pe care sa scrii tot ce iti trece prin minte. Sa faci liste si sa te asiguri ca nu ai uitat ca trebuie sa ai si meniuri de copii la botez. Ca Popescu e vegan. Sau ca prietenele din copilarie, care vin din alt oras, au nevoie de cazare.

O agenda de botez te poate salva de stres inutil

Noi avem o agenda de botez potrivita pentru tine. Sau mai bine zis un caiet dragut, spiralat caruia i-am spus agenda. Pentru ca, na, agenda e o unealta de organizare :). Are o grafica aerisita si simpatica, cateva sfaturi utile, tabele de organizare. E un caiet usor de folosit oriunde, care incape in geanta bebelusului alaturi de pampersi. Ca sa il ai cu tine si la plimbare in parc, in caz ca tocmai atunci ai inspiratia sa creezi textul invitatiei de botez.

Sfatul nostru e sa te stresezi cat mai putin posibil. Apeleaza la membrii familiei, la nasi sau la alti prieteni. Roaga-i sa te ajute cu diverse lucruri – unul se poate ocupa de candy bar, altul poate cauta animator etc.

De invitatiile de botez ne putem ocupa noi 🙂 Sau tu, intre doua sesiuni de alaptat. Avem un editor online tare simpatic, care te ajuta sa faci personalizarea foarte rapid de pe un calculator. Comanda e gata fara sa fie nevoie sa ne dai vreun telefon sau sa ne scrii mailuri. Si vine la usa ta in maxim 7 zile lucratoare. Asta daca nu suntem mai harnici si iti facem vreo surpriza.

Iti dorim un super botez, un bebe linistit si somnoros, care sa iti dea ragaz sa dansezi si tu cu fetele. Sau sa canti tare de tot melodia aia care te obsedeaza de la radio. Si, mai ales, sa iti iei partenerul in brate si sa il strangi tare de tot.

Sunteti parinti! Ce lucru minunat!