Personalizeaza-ti invitatiile de nunta

Cand iti organizezi nunta sau orice alt eveniment important din viata ta, ai nevoie de multa atentie. Tu vrei ca totul sa iasa perfect si de multe ori asta se rezuma, in cazul invitatiilor de exemplu, la schimbarea repetata a fontului sau a pozelor, pana cand simti tu ca se potriveste cu ce ti-ai dorit. Noi iti acordam toata atentia din lume si pentru tine, special, am pregatit o unealta unica in Romania, care iti permite sa faci invitatii de nunta personalizate cu cate modificari vrei, pana cand te vei simti pe deplin multumita.

Astfel, pe ladycozac.ro poti alege oricare dintre invitatiile sau produsele speciale pe care le-am creat pentru evenimentele tale deosebite si le poti personaliza. Le poti adauga fotografiile tale preferate,  culorile care te inspira sau fonturile care reprezinta cel mai bine textele tale. Poti scoate elementele care nu iti plac sau le poti reaseza dupa bunul tau gust. Poti redimensiona pozele pe care vrei sa le folosesti. Poti sa faci orice ai nevoie ca sa te simti mandra de invitatia ta.

Invitatii de nunta personalizate de la tine de acasa

Poti face asta in intimitatea casei tale, alaturi de partener sau de prieteni. Da-ti tot timpul din lume! Noi stim cat e de important sa iasa exact asa cum ti-ai dorit.

Unealta pe care ti-o punem la dispozitie este foarte usor de folosit. Daca stii sa lucrezi in Word, vei sti sa-ti editezi dupa bunul plac si propria invitatie. Incearca! Fii creativa!

Fa-ti cont pe site, alege-ti produsele si poti incepe procesul.

AICI mai multe informatii despre unealta minune si pasii de urmat pentru personalizarea produsului tau.

De acolo ne ocupam noi. Iti imprimam produsele pe hartie de cea mai buna calitate, folosind tehnologie de ultima generatie si ti le trimitem acasa prin curier.

Simplu si la indemana!

Plus ca personalizarea e absolut gratuita!

Cu multa atentie pentru tine,

LC