Cum alegem invitatiile de nunta?

Pe piata gasesti foarte multe modele de invitatii de nunta personalizate si in fiecare an apar tot mai multe firme cu produse noi si originale. Singura problema este cum alegem. Fara indoiala, primul criteriu este ce ne place si aici nu am prea multe sa va spun, pentru ca gusturile nu se discuta.

Al doilea criteriu, si dupa mine cel mai important, este legatura dintre invitatie si eveniment. Si aici nu ma refer catusi de putin la culori. Am vazut multe mirese care isi aleg modele de invitatii de nunta personalizate in functie de culoarea nuntii. Acesta este un criteriu mai putin important. Nu trebuie sa uitam ca invitatiile de nunta se dau cu cateva luni inainte de eveniment. De aceea, nu este un “must” integrarea acestora in peisajul coloristic al nuntii, asa cum este in cazul meniurilor, plicurilor sau al numerelor de masa.

Asadar este important ca invitatia sa la dezvaluie oaspetilor detalii despre evenimentul la care vor participa, sa convinga si sa impresioneze.

Modele de invitatii de nunta personalizate jucause

Sunt pro modele de invitatii de nunta personalizate colorate si vesele. Cred ca transmit caldura si bucuria mirilor in pregatirea unui eveniment important din viata lor. In plus, o invitatie de acest fel ii poate face curiosi si nerabdatori pe invitati.

Pentru a alege corect o invitatie trebuie mai intai sa ne gandim ca ea va anunta stilul evenimentului. Chiar daca in Romania nu s-a pus prea mult accent pe invitatii, ele sunt la fel de importante ca aperitivul la nunta. O invitatie aleasa in relatie cu evenimentul vostru nu face altceva decat sa prevesteasca stilul si modul in care va arata acesta.

Invitatiile jucause, in culori vii, pastelate, cu buline sau patratele prevestesc o nunta plina de culoare. E o nunta la care te astepti sa gasesti o masa plina cu tot felul de bomboane. Sau sa primesti ca marturii figurine din turta dulce.

Modele de invitatii de nunta personalizate originale

Invitatiile originale anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita, fie printr-un text inspirat. Un plus de originalitate il puteti aduce si prin invitatii pe care sa nu le dati invitatilor in plic. Ca sugestie, puteti folosi funda colorata. Va fi mult mai de efect. In plus, astazi nu mai e la moda sa scrii pe plic numele invitatului caruia urmeaza sa-i inmanezi invitatia. Dar numele poate fi trecut mult mai haios chiar in interiorul invitatiei. De exemplu, daca alegeti o invitatie tip vedere puteti sa treceti la destinatar persoana care va primi invitatia. 🙂

Modele de invitatii de nunta personalizate haioase

Invitatiile haioase anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine. In plus, cu siguranta mirii vor exploata cu mult umor si momentele cheie ale nuntii. In mod sigur veti fi impresionati de dansul mirilor, pe o melodie vesela si ritmata. Veti rade cu pofta de o declaratie spusa cu mult umor de mire. Sau veti participa activ la rascumpararea miresei furate. Asteapta-te sa primesti o invitatie tip avion din hartie sau chiar loz in plic.

Modele de invitatii de nunta romantice si elegante

De efect sunt, intotdeauna, si invitatiile romantice si elegante. Ele anunta un eveniment care va straluci si va ramane pentru mult timp in memoria invitatilor. Invitatiile de nunta de lux au detalii surprinzatoare, diafane sau indraznete. Acestea pot fi elemente aurii sau argintii in print, invelitoare sau plicuri din hartie diafana de calc sau plicuri elegante, inchise cu sigilii de ceara. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste.

Ca sfat, nu fiti previzibili in alegerea unei invitatii cumparand un model de duzina pe care il vedeti la mai multe firme. Sau pe care, cu siguranta, l-au avut la nunta si unii din invitatii vostri. Fiti originali si cautati cu rabdare cele mai potrivite invitatii pentru evenimentul vostru. Alegeti-le dupa chipul si asemanarea vostra. Daca sunteti pasionati de calatorii, puteti alege vederi, pasapoarte, bilete de avion sau de tren. Daca va plac filmele nu ezitati sa va bucurati de o nunta de „Oscar” cu invitatii bilet de film. Si lista este lunga. Lasati-va ghidati de voi, asa cum sunteti, nu asa cum vreti sa pareti.

Va doresc cat mai multa inspiratie!

Cu drag,

Lady Cozac