Personalizeaza-ti invitatiile de nunta

Cand iti organizezi nunta sau orice alt eveniment important din viata ta, ai nevoie de multa atentie. Tu vrei ca totul sa iasa perfect si de multe ori asta se rezuma, in cazul invitatiilor de exemplu, la schimbarea repetata a fontului sau a pozelor, pana cand simti tu ca se potriveste cu ce ti-ai dorit. Noi iti acordam toata atentia din lume si pentru tine, special, am pregatit o unealta unica in Romania, care iti permite sa faci cate modificari vrei produsului tau, pana cand te vei simti pe deplin multumit.

Astfel, pe ladycozac.ro poti alege oricare dintre invitatiile sau produsele speciale pe care le-am creat pentru evenimentele tale deosebite si le poti personaliza. Le poti adauga fotografiile tale preferate,  culorile care te inspira sau fonturile care reprezinta cel mai bine textele tale. Poti scoate elementele care nu iti plac sau le poti reaseza dupa bunul tau gust. Poti redimensiona pozele pe care vrei sa le folosesti. Poti sa faci orice ai nevoie ca sa te simti mandru de invitatia ta.

Poti face asta in intimitatea casei tale, alaturi de partener sau de prieteni. Da-ti tot timpul din lume! Noi stim cat e de important sa iasa exact asa cum ti-ai dorit.

Unealta pe care ti-o punem la dispozitie este foarte usor de folosit. Daca stii sa lucrezi in Word, vei stii sa-ti editezi dupa bunul plac si propria invitatie. Incearca! Fii creativ!

Fa-ti cont pe site, alege-ti produsele si poti incepe procesul.

AICI mai multe informatii despre unealta minune si cei 4 pasi de urmat pentru personalizarea produsului tau.

De acolo ne ocupam noi. Iti imprimam produsele pe hartie de cea mai buna calitate, folosind tehnologie de ultima generatie si ti le trimitem acasa prin curier.

Simplu si la indemana!

Plus ca personalizarea e absolut gratuita!

Cu multa atentie pentru tine,

LC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *