Scrisoare pentru tine

Scrisoarea mea pentru tine, fata care isi doreste nunta perfecta

Fata care de maine va purta alt nume. Cea care maine va fi mireasa lui. A celui mai special barbat din viata ei.

Iti doresc in primul rand sa te trezesti cu fluturi in stomac si sa nu mai scapi de ei toata ziua. 
Sa ai pe fata cel mai molipsitor zambet si sa radiezi prin toti porii tai. 
Sa nu iti pese ca nu ai pe buze nuanta de ruj perfecta, ca afara ploua sau ca pe mese lipseste nu stiu ce servetel.

Nimeni nu va sti cum ai vrut tu sa arate florile sau mesele si nici ce muzica i-ai spus DJ-ului sa puna. Invitatii trebuie doar sa simta ca au fost primiti cu bratele deschise. Ca tu chiar te bucuri ca ei sunt acolo alaturi de tine si nu ca ai facut un eveniment doar ca sa punctezi ca l-ai facut.

Fa ce simti, fara restrictii. Daca simti ca ai nevoie de o gura de aer, iesi din sala pentru 10 minute. Vor fi bine invitatii. Daca simti nevoia sa te descalti sau sa canti pana ragusesti, asa sa faci. Spune-le celor dragi cat de mult inseamna pentru tine. O strangere de mana sau o imbratisare va insemna mult pentru ei. Astea sunt amintiri valoroase. Ele vor ramane cu tine o viata intreaga. Deci nu rata nicio ocazie sa fii fericita!

Din momentul in care ai imbracat rochia alba nu mai conteaza NIMIC. Si trebuie sa iti spui asta de azi. Azi cand inca mai poti pune ratiunea pe primul loc.

De maine trebuie sa fii pregatita sa fii fericita si atat. Fericirea ta e cheia pentru o nunta perfecta!


Orice se poate rezolva si pentru asta ai langa tine nasi, parinti, cavaleri si domnisoare de onoare si, nu in ultimul rand, multi prieteni :), ca de asta i-ai invitat sa iti fie alaturi. Orice ar fi, se va rezolva. Prima solutie pentru o nunta perfecta e voia buna si emotia. Deci lasa-te prada lor, plangi, razi si imbratiseaza din suflet. Te asigur ca totul va fi bine.

Azi ia-ti barbatul de mana si plimbati-va ca si cum ati fi singuri pe lume. Luati-va o jumatate de ora sa fiti doar voi. Mancati o inghetata impreuna sau impartiti o ciocolata 🙂 Dulcele aduce putina bucurie cand esti stresat.

Maine, treziti-va si beti o cafea impreuna inainte de orice. Dati-va cate un biletel de dragoste sau soptiti-va lucruri frumoase.

Am scris aceste randuri din suflet si sper sa le citesti cu aceeasi emotie cu care le-am scris.

Sa ai ochii plini de lacrimi de fericire, mireasa frumoasa! E ziua ta speciala! E ziua voastra, doar a voastra!

Lady Cozac